Industriële look bij interieurbureau

Christian Fischbacher B.V. en Martijn Veldman Interieurontwerp en Realisatie verhuisden onlangs van Amstelveen naar hun prachtig nieuwe locatie in Amsterdam. ETB van de Beek installeerde er hoogwaardige verlichting en wandzuilen.

De bedrijven hebben inmiddels hun intrek genomen in het industrieel ingerichte pand, welke gelegen ligt op Steigereiland. Vanaf het centrum van Amsterdam gezien ligt het bedrijf op het eerste eiland van IJburg. Een uitstekende locatie dus voor een onderneming: middenin in de randstad en op slechts twee minuten rijden van de A10.

Christian Fischbacher, een exclusieve partij met stoffen, tapijten, beddengoeden en woonaccessoires voor inrichtingen met een persoonlijkheid, werkt nauw samen met het interieurbureau Martijn Veldman. Laatstgenoemde organisatie realiseert projecten bij grote bedrijven, maar ook bij particuliere woningen. Voor de bekleding van een pand gebruikt het dan onder andere de stoffen van Fischbacher.

“Je verwacht dat we bij een particulier sneller klaar zijn dan bij een grote onderneming, maar bij een particuliere woning zijn we vaak betrokken bij het hele proces. Van de bouw, waar we meedenken over het ontwerp, tot de afwerking”, doelt Marieke van Dijk, interieurarchitect bij Martijn Veldman, op de opdrachten waar het bedrijf aan werkt.

Bij de afwerking van het pand waar Christian Fischbacher en Martijn Veldman zelf zijn ingetrokken op Steigereiland, heeft ETB van de Beek de elektrotechniek geïnstalleerd. De industriële uitstraling van het interieur is doorgetrokken in de verlichting (met bewegingssensoren) aan het plafond en de wandzuilen met stopcontacten. Voor ETB van de Beek was dit een nieuwe en zeer geslaagde ervaring. Marieke is er nog altijd erg blij mee. “Het past perfect bij de rest van ons kantoor. Het is heel mooi geworden!”

Kijk voor meer informatie over de bedrijven op website van Christian Fischbacher en Martijn Veldman.