Beveiliging

Is uw huis of bedrijfspand goed genoeg beveiligd? ETB van de Beek helpt u de kans op inbraak te verkleinen. Bijvoorbeeld door zichtbare (camera)beveiliging op te hangen, die inbrekers afschrikt. Of door plaatsing van een inbraakalarmsysteem dat bij iedere indringer een signaal afgeeft. Dit kan een alarm op locatie zijn, maar ook een stil alarm dat u op afstand waarschuwt. En de camera? Die kan continu beelden opnemen of enkel als iemand uw huis/pand binnendringt.

Mistgenerator
Voor bedrijven en winkels heeft ETB van de Beek de mistgenerator. Dit beveiligingssysteem vult, na het waarnemen van beweging, binnen een paar seconde een ruimte met dichte mist. Hierdoor is voor een inbreker geen hand meer voor ogen te zien en verliest diegene zijn oriëntatie volledig. Het zal de inbreker afschrikken en doen vluchten.

Hieronder een voorbeeld van een inbreker die geld wil stelen uit een gokautomaat, maar het pand direct verlaat wanneer hij opmerkt dat de ruimte gevuld wordt met mist.

Recente projecten

Lees hier over de laatste opgeleverde beveiliging-projecten.

Camerabewaking bij woning Putten

Voor een klant uit Voorthuizen hebben we naast de bestaande alarminstallatie ook meerdere camera's rondom het huis geïntalleerd. Door gebruik te maken van IP-camera's, was het heel eenvoudig te realiseren in de bestaande woning. De bewegende beelden worden in Full HD opgeslagen, waardoor het beeldmateriaal later is terug te zien. Hij kan te allen tijde de (live) beelden bekijken, dus ook onderweg op zijn mobiel of thuis achter de pc of laptop.

Meer foto's

Neem contact op

Wij helpen u graag met uw vraagstuk!

 

Elektro technisch Bureau ETB van de Beek
Right Menu Icon