Effectieve beveiliging van huis en haard

Is uw huis of bedrijfspand goed genoeg beveiligd? ETB van de Beek helpt u de kans te verkleinen dat er bij u ingebroken wordt. Bijvoorbeeld door zichtbare (camera)beveiliging op te hangen, die inbrekers afschrikt. Of door plaatsing van een inbraakalarmsysteem dat bij indringers een signaal afgeeft. Dit kan een alarm op locatie zijn, maar ook een stil alarm dat u op afstand waarschuwt. En de camera? Die kan continu beelden opnemen of enkel als iemand uw huis/pand binnendringt.

Beveiliging door een mistgenerator

Voor bedrijven en winkels heeft ETB van de Beek de mistgenerator. Dit beveiligingssysteem vult, na het opmerken van beweging, binnen zeer korte tijd een ruimte met dichte mist. Hierdoor is voor een inbreker geen hand meer voor ogen te zien en verliest deze zijn oriëntatie volledig. Het zal de inbreker afschrikken en doen vluchten.

Hieronder kunt u een mooi voorbeeld zien van een inbreker die geld wil stelen uit een gokautomaat, maar het pand direct verlaat wanneer hij opmerkt dat de ruimte gevuld wordt met mist.

Brandmeldinstallatie voor extra beveiliging

Ook voor brandmeldinstallaties bent u bij ETB van de Beek aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een enkele rookmelder thuis of een complete brandmeldcentrale in de industriële sector. Maar ook in stallen, loodsen en kantoren zorgt ETB van de Beek voor extra veiligheid met de installatie van betrouwbare brandmeldinstallaties.

Beveiligd door ETB van de Beek

Overweegt u de aanschaf van een beveiliging om uw bezit goed te beschermen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u welke mogelijkheden er zijn en wat de beste oplossing is in uw situatie. Dat is altijd een echte ETB van de Beek oplossing: doordacht en passend in het budget.

 

Neem contact op

Wij helpen u graag met uw vraagstuk!

Recente projecten

Lees hier over de laatste opgeleverde beveiliging-projecten.

Camerabewaking bij woning Putten

Voor een klant uit Voorthuizen hebben we naast de bestaande alarminstallatie ook meerdere camera's rondom het huis geïntalleerd. Door gebruik te maken van IP-camera's, was het heel eenvoudig te realiseren in de bestaande woning. De bewegende beelden worden in Full HD opgeslagen, waardoor het beeldmateriaal later is terug te zien. Hij kan te allen tijde de (live) beelden bekijken, dus ook onderweg op zijn mobiel of thuis achter de pc of laptop.

Meer foto's