Duurzame energie

Duurzame energie is niet zomaar een begrip. Het is een manier van denken. Bij ETB van de Beek vinden wij energiebesparing een zeer interessante ontwikkeling die wij binnen ons elektro-vakgebied al lange tijd volgen. En al even lang in de praktijk brengen voor onze klanten. Bijvoorbeeld door ledverlichting toe te passen waar dat maar kan. Maar de meest in het oog springende mogelijkheid tot verduurzaming vinden wij de zonnepanelen.

Zonnepanelen met SDE subsidie

Overweegt u als bedrijf of non-profit organisatie om zonnepanelen te laten plaatsen? Dan kunt u misschien gebruik maken van de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE). Wij helpen u graag met de berekening of u voor die subsidie in aanmerking komt en natuurlijk ook met de aanvraag.

Denkt u als particulier (of bedrijf) aan het laten plaatsen van zonnepanelen, dan rekenen wij graag voor u uit wat u precies aan PV-systemen (photo-voltaic systems) nodig heeft. Zo weet u welke oppervlakte de panelen zouden moeten hebben om uw energiebehoefte duurzaam te dekken. Vanzelfsprekend voeren wij een berekening uit van de energie-opbrengst van zonnepanelen, de investeringskosten en ook de terugverdientijd.

Zonnepanelen? Vraag advies!

U mag rekenen op een betrouwbare installatie die lang zijn energieopwekkende werk blijft doen. Er zijn verschillende systemen en producten op het gebied van zonnepanelen op de markt. Wij adviseren u graag welke het beste bij uw situatie passen. Vraag ons dus gerust om advies!

Extra besparing met ledverlichting!

Vooral in stallen, loodsen, bedrijfshallen, kantoren en werkplaatsen valt er veel aan duurzaamheid en energiebesparing te winnen. Heel eenvoudig: met ledverlichting. Dat verlicht ook nog eens uitstekend en gaat erg lang mee. Vraag ons advies!

U mag rekenen op een betrouwbare installatie die lang zijn energieopwekkende werk blijft doen. Er zijn verschillende systemen en producten op het gebied van zonnepanelen op de markt. Wij adviseren u graag welke het beste bij uw situatie passen. Vraag ons dus gerust om advies.

Neem contact op

Wij helpen u graag met uw vraagstuk!

Recente projecten

Lees hier over de laatste opgeleverde duurzame energie-projecten.

Aansluiting zonne-energie

Meer foto's