Industrie

Betrouwbaar, energiezuinig en makkelijk te bedienen. Als ondernemer stelt u terecht hoge eisen aan uw machines en installaties. Bij ETB van de Beek delen we uw hang naar perfectie. Voor allerlei soorten bedrijven maken en onderhouden wij verdeelinrichtingen, elektrotechnische besturingen en explosieveilige installaties. Ervaar hoe techniek samengaat met een klantgerichte aanpak en een hoog serviceniveau.

Explosieveilige installaties – CEAG
Eén van de specialiteiten van ETB van de Beek in het aanleggen van installaties in ruimten waar explosiegevaar kan optreden. In plaatsen waar wordt gewerkt met vluchtige stoffen, is men genoodzaakt installatiematerialen toe te passen die geen ontstekingsbron kunnen vormen. Voor deze installaties gebruikt ETB van de Beek de producten van CEAG. De explosieveilige installaties worden geplaatst in en gebruikt voor:

  • chemische opslagcontainers
  • milieustraten
  • stoffige ruimtes (bijv. vezelverwerking industrie)
  • spuitcabines

Wij verkopen de CEAG producten en installeren onder meer CEAG EX installaties.

Recente projecten

Lees hier meer over de laatste opgeleverde industriële-projecten.

Industriële look bij interieurbureau

ETB van de Beek installeerde bij het nieuwe pand van Fischbacher en Veldman Interieurontwerp lampen en wandzuilen. Bij de afwerking van het pand waar de twee organisaties zijn ingetrokken op Steigereiland, heeft ETB van de Beek de elektrotechniek geïnstalleerd. De industriële uitstraling van het interieur is doorgetrokken in de verlichting (met bewegingssensoren) aan het plafond en de wandzuilen met stopcontacten.

Meer foto's

Neem contact op

Wij helpen u graag met uw vraagstuk!

Elektro technisch Bureau ETB van de Beek
Right Menu Icon