Over ETB van de Beek

Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens net zo belangrijk: uitblinken met creatieve oplossingen en hoogwaardige dienstverlening.
Daar draait het sinds 1986 om bij ETB van de Beek. Opgericht door Gert van Beek en tegenwoordig aangestuurd door de tweede generatie: Niels en Pieter van de Beek.

Pand hermesweg 32

Historie in vogelvlucht

Elektro Technisch Buro Gert van de Beek b.v. gaat in 1986 als eenmanszaak van start op de Steenkamp in Voorthuizen. Het allround elektrotechnisch installatiebedrijf specialiseert zich onder meer in de agrarische sector. ETB van de Beek verhuist in 1989 naar de Baron van Nagellstraat in Voorthuizen, waar een kantoortje, kantine en magazijn worden gebouwd. Het leveren van kwaliteit en service betaalt zich uit: de groei van het bedrijf zet door. In de zomer van 2003 rijden de verhuiswagens opnieuw voor. Een locatie aan de Rubensstraat, aan de rand van Voorthuizen, biedt meer ruimte voor magazijn en kantoor. Het bedrijf krijgt een nieuwe impuls en groeit door tot achttien medewerkers. In November 2020 groeit ETB van de Beek door naar een groter pand aan de Hermesweg 32 in Barneveld. Dit pand is nieuw gebouwd en bied meer ruimte om verder te groeien. Klanten uit heel Nederland weten ETB van de Beek sindsdien te vinden.

Download onze bedrijfsbrochure!