Stalinrichting pluimvee

Pluimvee in een optimaal stalklimaat

In de keten grootouderdieren – moederdieren – leghennen is er een aantal zaken extra belangrijk. En voor vleeskuikens en vleeseenden geldt dat natuurlijk ook. Het zo goed mogelijk laten presteren van pluimvee kent geen geheimen voor ETB van de Beek uit Voorthuizen. Door middel van het optimaal inrichten en regelen van de verlichting, de ventilatie en bijvoorbeeld een warmtewisselaar of het voersysteem kunnen wij voldoen aan de wensen en eisen van de moderne pluimveeboeren.

De pluimveesector is constant in ontwikkeling

U heeft uw wensen en een budget. Wij zien het als onze taak om u te adviseren met de lange termijn voor ogen. Uw belang telt daarbij het zwaarst. Wij adviseren u graag welke stalinrichting het beste voldoet en het meest rendeert. Daarbij houden wij rekening voor u met vooruitstrevende technieken waarvan bewezen is dat zij werken. Ook zorgen wij ervoor dat alle gegevens die uit de stallen komen, gemakkelijk door u gecontroleerd en geanalyseerd kunnen worden. Bovendien kunnen wij 24-uurs monitoring van uw stallen verzorgen.

Hier draait het om bij pluimvee

Nummer één is natuurlijk het rendement: op een goede manier het meeste uit uw activiteiten halen. Daarbij gaat het altijd om een combinatie van factoren die samen uw resultaat optimaliseren.

Denk aan ventilatie (gelijkdrukventilatie en onderdrukventilatie met nok- of wandventilatie), aan fijnstofreductie en ammoniakreductie, Eyenamic meting, mestdroging en ledverlichting. Maar natuurlijk ook aan de warmtewisselaar bij kuikens, automatische dierweging en een zeer uitgekiende voeropname.

In alle gevallen bent u bij ETB van de Beek aan het juiste, zeer ervaren adres. Wij zijn vooruitstrevend met de nieuwste technieken op agrarisch gebied en adviseren u graag én goed. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Mail ons!

Recente projecten