Stalinrichting varkensstal

Varkens en biggen in de stal

Het zo goed mogelijk laten presteren van varkens en biggen door een optimale stalinrichting,  dat is dagelijkse kost voor ETB van de Beek uit Voorthuizen. Het adviseren van boeren over de meest renderende inrichting is daarbij belangrijk. Wat is momenteel de beste manier om de kostprijs te verlagen en de efficiëntie te verhogen? Het antwoord op die vragen geven wij door middel van het monitoren van de varkens en de biggen en het zo goed mogelijk inrichten en regelen van het voersysteem, de verlichting en bijvoorbeeld de ventilatie.

De varkenshouderij is constant in ontwikkeling

‘Big data’ is een term die ook in uw sector steeds belangrijker geworden is. In de varkenshouderij komen steeds meer data beschikbaar van en over de dieren. Daarmee kunt u het productieproces ook steeds verder optimaliseren. Een juiste aanvoer van gegevens is daarbij essentieel. ETB van de Beek helpt u graag bij de inrichting of aanpassing van uw stal. Uw belang telt daarbij het zwaarst. Wij adviseren u graag over vooruitstrevende technieken waarvan bewezen is dat zij werken. Ook zorgen wij ervoor dat alle gegevens die uit de stallen komen, gemakkelijk door u gecontroleerd en geanalyseerd kunnen worden. Bovendien kunnen wij 24-uurs monitoring van uw stallen verzorgen.

Rendement uit varkens en biggen

Zeker in de varkenshouderij draait het erom dat u het meeste rendement uit uw activiteiten haalt. Daarbij gaat het altijd om een combinatie van factoren. Samen optimaliseren deze de resultaten. Denk aan plafondventilatie of een centraal afzuigsysteem, aan luchtwassers, 3d-dierenweging, ledverlichting en voerpadventilatie. Maar ook aan droogvoer- of brijvoersystemen en aan hoestdetectie en -monitoring. En natuurlijk aan de ‘big data’ die beschikbaar is.

Wij zijn vooruitstrevend met de nieuwste technieken op agrarisch gebied en adviseren u graag over de meest effectieve stalinrichting. Neem contact met ons op.

Mail ons!

Recente projecten