Stalinrichting Nederland

Bij stalinrichting denkt u toch ook aan kwaliteit?

Als veehouder wilt u graag bedrijfszeker, energiezuinig en duurzaam produceren. En heeft u in uw stallen graag de optimale leefomstandigheden uw landbouwdieren. Dit kan met behulp van hoogwaardige machines en installaties die naadloos aansluiten op uw doelstellingen. ETB van de Beek is al jaren actief in de agrarische sector en wij geven u graag een deskundig en professioneel advies over de opzet van uw stalinrichting.

Hiernaast ontwerpen en installeren wij duurzame en doeltreffende oplossingen voor uw stallen. Of het nou gaat om een pluimveestal, varkensstal of rundveestal, ETB van de Beek heeft de juiste kennis en ervaring in huis om veehouders te ondersteunen bij het creëren van een optimaal functionerende stalinrichting. En met behulp van onze slimme Farmmanager-software kunt u uw bedrijfsresultaten met groot gemak en hoge precisie analyseren én optimaliseren, en zodoende toegevoegde waarde creëren. Voor stalinrichting in heel Nederland bent u bij ETB van de Beek aan het juiste adres.

Moderne stalinrichting en datamanagement

Een moderne stalinrichting zorgt u voor een optimaal stalklimaat en draagt bij aan de prestaties en gezondheid van de dieren. Hiernaast zorgt het voor een stroom aan data over de omstandigheden in de stal. Met deze data analyseert, controleert en stuurt u onder meer de groei, luchtkwaliteit, voeropname en het energieverbruik. Bij varkens detecteert u er het hoesten mee en de stalinrichting voorziet hier ook in 3d-dierweging en plafondventilatie. Bij pluimvee ontdekt u in een vroeg stadium eventuele afwijkingen en bij kalveren blijft onder andere de stalventilatie optimaal.

Betrokken in vroeg stadium bij stalbouw

Bij de nieuwbouw van stallen worden wij vaak al in een vroeg stadium betrokken. Hierdoor kunnen onze adviezen op het gebied van stalinrichting, stalventilaties, stalverlichting en andere installaties, direct vanaf het begin worden meegenomen. Hierbij houden wij rekening met vergunningseisen, subsidies, duurzaamheid en natuurlijk de wensen van de staleigenaar.

Stalinrichting vraagt om een advies op maat

Een maximaal rendement vergt een goede opzet van de stalinrichting en daar is ETB van de Beek goed in, zo horen wij vaak van onze klanten. Dat begint bij een goed advies over de stalinrichting. Daarbij staan wij altijd aan de kant van de boer. Ook zijn we vooruitstrevend met nieuwe technieken en wij kunnen op afstand met u meekijken als u dat wilt om bijvoorbeeld een storing snel op te lossen. In alle gevallen is ETB van de Beek u van dienst met de ervaring en kennis die wij dankzij ons werk voor u in huis hebben. Gaat het om een optimaal functionerende stalinrichting? Dan gaat het om een ETB van de Beek stalinrichting!

Vragen over onze stalinrichting oplossingen en de mogelijkheden voor uw stal?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel 0342 471 110

Recente agrarische projecten